Gratis verzending vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50,-
Betaal makkelijk met tikkieBetaal makkelijk en snel via tikkie
100% bio voor een gezonde levenstijl100% bio en 100% gezond

Griekse olijfolie

Alles draait bij GreekOlife om de liefde voor Griekenland. Haar historie, haar natuur. Om 100% biologische olijfolie. Geproduceerd met respect voor mens en natuur. direct vanaf het Griekse land naar jouw eettafel.

Bestel je olijfolie

Het echte leven

Onder de Griekse zon

Tijdens de onze zoektocht naar de beste producten voor Griekenland komen we op bijzondere plekken, ontmoeten we bijzondere mensen en maken we herinneringen.

Of je nu geïnteresseerd bent in de oude Griekse beschaving, de vele eilanden of de traditionele gerechten, we hebben alles voor je verzameld op één plek. Waan je even in Griekenland terwijl je onze artikelen leest en de nieuwste updates volgt. Ontdek een stukje Griekenland op onze blogpagina!

Op de Acropolis

02/04/2023 geschreven door Sander

De Acropolis van Athene, betekent vrij vertaald uit het oud Grieks "het hoogste deel van de stad". De mythische rots die 156 meter boven de stad uittorent is vooral beroemd door het iconische gebouw het Parthenon. De Acropolis speelt een rol in veel van de Griekse mythes, maar de meest belangrijke is die van de strijd tussen de zee god Poseidon en zijn nicht, Athena.


LEES MEER