Gratis verzending vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50,-
Betaal makkelijk met tikkieBetaal makkelijk en snel via tikkie
100% bio voor een gezonde levenstijl100% bio en 100% gezond

Griekse olijfolie

Alles draait bij GreekOlife om de liefde voor Griekenland. Haar historie, haar natuur. Om 100% biologische olijfolie. Geproduceerd met respect voor mens en natuur. direct vanaf het Griekse land naar jouw eettafel.

Bestel je olijfolie

Over ons

Met trots presenteren wij GreekOlife, de handelsnaam van WS import VOF. Een onderneming opgericht in 2022 door Sander Verberk en Willem Jan Poelman met als doel de liefde voor Griekenland en haar kwalitatief hoogwaardige en ambachtelijke olijfolies te delen met Nederland.

Door onze reizen door Griekenland komen we in contact met bijzondere producenten van superieure olijfolies en typisch Griekse specialiteiten. Ambachten, land en passie die veelal van generatie op generatie is doorgegeven. Van vader op zoon, van moeder naar dochter, altijd met respect voor het verleden en oog voor de toekomst geproduceerd. Bovendien met respect voor het land en natuur. Biologisch en verbouwd met uitsluitend natuurlijke middelen. Producten met een bijzonder verhaal, geproduceerd op een bijzondere plek.

Wij zoeken deze kleine lokale producenten en gaan een samenwerking aan, waardoor GreekOlife het voorrecht heeft om deze producten exclusief op de Nederlandse markt aan te bieden, tegen een eerlijke prijs.